Szukaj na tym blogu

Obserwatorzy

wtorek, 18 marca 2014

PASTA Z JAJEK, RZODKIEWKI, KOPERKU I SZCZYPIORKU

Kolejna wiosenna propozycja!

Lubicie? :)


Składniki:

5 jaj
6 rzodkiewek
2 cebule dymki ze szczypiorkiem
koperek
majonez
sól, pieprz

Jaja gotujemy na twardo, obieramy, kroimy w kostkę.
Rzodkiewki siekamy w małą kostkę, cebulkę ze szczypiorkiem w paseczki.

Dodajemy koperek, przyprawy, majonez - do połączenia składników.

Idealne na śniadanko!

7 komentarzy:

  1. Uwielbiam takie pasty :) Ostatnio nawet kupiłam sobie rzodkiewki z myślą o jakiejś paście, ale okazało się, że zjadłam wszystkie jako przekąskę :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Wywalam koperek i już jest pyszna ;-)

    OdpowiedzUsuń
  3. pycha, uwielbiamy takie pasty!

    OdpowiedzUsuń
  4. oooo to takie wiosenne jedzonko :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Hej!!!!! U Ciebie jak zwykle prosto, pięknie , smacznie , a u nas te rzodkiewki to są aż z Włoch . Całuski pa pa

    OdpowiedzUsuń
  6. Jak ja uwielbiam takie pasty! Taka juz wiosenna:)

    OdpowiedzUsuń
  7. bardzo lubię wiosenne jedzonka, pozdrawiam cieplutko:)

    OdpowiedzUsuń